top of page
seasun bv 2.jpg

Teeltspecialist

Fulltime

Wil jij uitgedaagd worden om je brede kennis en ervaring als teeltspecialist in te zetten bij een groeiend en modern bedrijf?

Wil jij uitgedaagd worden om je brede kennis en ervaring als teeltspecialist in te zetten bij een groeiend en modern bedrijf?

Ons prachtige familiebedrijf Seasun gevestigd in het Zeeuwse Kapelle kweekt al vele jaren kwalitatief goede tomaten en paprika’s voor diverse supermarkten en met trots brengen we op deze manier gezonde voeding bij de mensen thuis. Daarnaast zijn wij op technisch gebied bezig met veel innovatie projecten om in de toekomst duurzaam te kunnen telen.

 

Wij zijn op zoek naar jou:

 

Een ervaren Teeltspecialist

 

Wat wordt jouw uitdaging?

In deze verantwoordelijke en zelfstandige functie bestaat jouw hoofdtaak uit het aansturen (van een gedeelte) van de teelt van tomaten of paprika’s. Seasun is een modern en vooruitstrevend bedrijf, er wordt veel gewerkt met ICT ter ondersteuning van de teelt. De Teeltspecialist stelt de klimaatcomputers naar behoefte in (rekening houdend met de gegevens die de teeltsystemen genereren), volgt vanuit de werkzaamheden in de kas het klimaat en optimaliseert de teeltomstandigheden.

 

Jij …

Hebt een HBO werk- en denkniveau. Je hebt reeds ervaring als Teeltspecialist. Je bent analytisch en gaat gestructureerd te werk. Je hebt een aanpakkersmentaliteit en bent praktisch ingesteld. Je kunt planten “lezen”. Je bent stressbestendig en kunt goed prioriteiten stellen, communiceren gaat jou goed af. Je kunt goed samenwerken in een team maar je kunt ook zelfstandig een klus klaren. Engels is van belang omdat we best veel met buitenlandse werknemers werken. Verder vinden we het van belang dat je op maximaal 60 autominuten van Kapelle woont en een flexibele werkinstelling hebt.

 

Wij bieden jou

  • Veel afwisseling, want geen (werk)dag zal hetzelfde zijn;

  • Mogelijkheden om te verbreden binnen een innovatief en duurzaam familiebedrijf;

  • Mogelijkheid om trainingen en cursussen te volgen;

  • Een salaris dat aansluit bij jouw ervaring en trackrecord;

  • Pensioenregeling;

  • Reiskostenvergoeding;

  • 25,5 vakantiedagen (o.b.v. 40 uur);

  • 8,33% vakantiegeld;

 

Is dit jouw uitdaging?

Dan nodigt Seasun jou graag uit om te solliciteren.

Stuur je sollicitatie naar  sollicitatie@seasun.eu. Heb je vragen? Neem dan contact op met Sandra Klaasse (0113-347000).

 

Seasun: jouw nieuwe werkgever?

Het familiebedrijf Seasun (www.seasun.eu) is in 1941 opgericht in de regio Utrecht en sinds 2000 gevestigd in het Zeeuwse Kapelle. Hier hebben we 63 hectare bebouwd met kassen, waarvan 13 hectare belicht. Zo kunnen we het hele jaar rond heerlijke tomaten en paprika’s telen. Naast het telen hebben we ons gespecialiseerd in verpakken van onze producten in een volledig geconditioneerde verwerkingshal. Hier worden onze producten verpakt volgens de gevarieerde wensen van onze klanten. Onze vaste kern personeelsleden bestaat uit ongeveer 45 loyale medewerkers. In het hoogseizoen groeit onze organisatie, door de flexibele schil in de hal en de kassen, tot ongeveer 600 personeelsleden.​

Solliciteer teeltspecialist

Kom jij bij ons werken? Graag vernemen we van je! 

 

Vul hier het formulier in zodat we z.s.m. contact met je op kunnen nemen.

Solliciteer hier
Motivatie uploaden
CV uploaden
bottom of page