top of page
seasun bv 2.jpg

Teeltmedewerker

Fulltime

Breng jij al van jongs af aan het liefst je tijd door tussen de planten, ben jij analytisch en lijkt het je wat om hier je beroep van te maken?

Breng jij al van jongs af aan het liefst je tijd door tussen de planten, ben jij analytisch en lijkt het je wat om hier je beroep van te maken?

 

Ons prachtige familiebedrijf Seasun gevestigd in het Zeeuwse Kapelle kweekt al vele jaren kwalitatief goede tomaten en paprika’s voor diverse supermarkten en met trots brengen we op deze manier gezonde voeding bij de mensen thuis. Daarnaast zijn wij op technisch gebied bezig met veel innovatie projecten om in de toekomst duurzaam te kunnen telen.

Wij zijn op zoek naar jou:

 

Een leergierige Teeltmedewerker.

 

Wat wordt jouw uitdaging?

Jij gaat als ondersteuning voor onze teeltafdeling, eerst in opleiding en daarna zelfstandig, je bezig houden met data die in onze kassen te vinden zijn en welke wij weer kunnen gebruiken voor een optimale teelt.

Je gaat registraties bijhouden van onze planten, denk aan meten van de plantgroei en resultaten van onze proeven, het nemen van (blad)monsters, etc.

Deze informatie haal jij uit onze systemen en verzamel je doordat je dagelijks in de kassen te vinden bent. Al deze informatie ga jij administratief verwerken en invoeren in onze data programma’s.

Heb je dit steeds beter onder de knie dan willen we jou graag verder opleiden richting de onderdelen prognose en gewasbescherming.

Bij prognose weet jij precies te vertellen hoeveel tomaten en paprika’s we in een betreffende week gaan oogsten en wat er voor de week erna aan zit te komen. Deze informatie deel jij dagelijks met onze verpakkingshal en verkoopafdeling, aangezien hun planning zeer afhankelijk is van de prognose die jij ze geeft.

Met gewasbescherming zal je, naast de prognose, de persoon zijn die onze gewasbescherming in de gaten gaat houden en in overleg gaat met de teeltafdeling.

Kortom, een zeer interessante functie voor iemand die zich thuis voelt tussen de planten en zich graag hierin verder wil ontwikkelen.

 

Dit ben jij:

 • Jij hebt MBO denk- en werkniveau. Je hebt bij voorkeur een teeltopleiding of de ambitie om je hierin te ontwikkelen;

 • Secuur en gestructureerd;

 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;

 • Je bent computervaardig en kunt zelfstandig werken;

 

Wij bieden jou:

 • Een afwisselende werkomgeving waarbij iedere dag weer anders is;

 • CAO glastuinbouw;

 • Aantrekkelijk salaris tussen de € 2.100,- en € 2.700,- bruto, afhankelijk van jouw opleiding en ervaring en op basis van fulltime;

 • Pensioenregeling;

 • Reiskostenvergoeding;

 • 25,5 vakantiedagen (o.b.v. 40 uur);

 • 8.33% vakantiegeld;

 • In de pauze, vers uit eigen kas, tomaten op brood.

 

Is dit jouw uitdaging?

Dan nodigt Seasun jou graag uit om te solliciteren.

Stuur je sollicitatie naar  sollicitatie@seasun.eu. Heb je vragen? Neem dan contact op met Sandra Klaasse (0113-347000).

 

Seasun: jouw nieuwe werkgever?

Het familiebedrijf Seasun (www.seasun.eu) is in 1941 opgericht in de regio Utrecht en sinds 2000 gevestigd in het Zeeuwse Kapelle. Hier hebben we 63 hectare bebouwd met kassen, waarvan 13 hectare belicht. Zo kunnen we het hele jaar rond heerlijke tomaten en paprika’s telen. Naast het telen hebben we ons gespecialiseerd in verpakken van onze producten in een volledig geconditioneerde verwerkingshal. Hier worden onze producten verpakt volgens de gevarieerde wensen van onze klanten. Onze vaste kern personeelsleden bestaat uit ongeveer 45 loyale medewerkers. In het hoogseizoen groeit onze organisatie, door de flexibele schil in de hal en de kassen, tot ongeveer 600 personeelsleden.​

Solliciteer Teeltmedewerker

Kom jij bij ons werken? Graag vernemen we van je! 

 

Vul hier het formulier in zodat we z.s.m. contact met je op kunnen nemen.

Solliciteer hier
Motivatie uploaden
CV uploaden
bottom of page